skip to Main Content
+31-(0)88-2400-488 info@ricca-clean.nl ma - vr 08:30 - 17:00
1e Blog Van Patrick Klooster

1e blog van Patrick Klooster

Patrick KloosterInmiddels al weer een aantal websites verder start ik vandaag met een blog te schrijven over mezelf en wat ik zoal meemaak op mijn weg naar succes :).Waar moet je dan beginnen?

Mijn geboorte of een moment in je leven pakken wat interessant genoeg is voor ander, want die moeten het lezen en ook nog eens leuk vinden om het lezen. Nou vooruit dan maar, we beginnen als ik bijna op de helft ben.

Dan hebben we het ergste maar gehad zal ik zeggen…..Ben 51 jaar (jong) en gezond, woon inmiddels al weer 6 jaar samen met Bianca, heb 3 prachtige kinderen uit een eerder huwelijk en woon in het groene Hoofddorp in een leuk rijtjes huis aan het water. Wij hebben een hond (Border Collie) en 3 katten, een Noorse boskat, Pers en een Main Coon. Ongetwijfeld zullen er nog andere beesten in huis lopen, maar die krijgen niets te eten van ons :).

De afgelopen jaren van het samenzijn waren niet al te gemakkelijk, maar waar niet……Doordat ik in 2011 noodgedwongen de stekker uit mijn andere bedrijf (Global Courier Service BV) moest halen, kwam ik in een put te zitten waar de bodem niet zichtbaar was, laat staan aanwezig is en die je je ergste vijand niet gunt. De curator had alles afgenomen. Wat een hel was dit zeg…. Alles kwijt en even niet weten wat je moet doen. Geen uitkering, geen bijstand en even geen inkomen dus.

Was wel even een puntje om niet te weten hoe je je boodschapjes moet doen zonder een euro in je zak te hebben. Gelukkig was/is Bianca daar om met haar creativiteit de touwtjes aan elkaar te knopen om toch wat te kunnen kopen, al is het alleen maar om te kunnen eten, want ook bij Bianca ging het qua gezondheid niet helemaal lekker, maar wellicht daar over meer…..Waar zou ik geweest zijn als ik Bianca niet had gehad? Dank je lieverd! Dat je maar lang naast me mag staan. Samen trekken wij deze kar door moeilijke tijden heen en zullen zegevieren in onze strijd naar ons succes.

Luna StormMaar daar zijn we nog niet…….Via diverse baantjes te hebben gedaan, want voor een echte baan willen ze mij niet hebben, veel te eigenwijs en toch ook al te oud. Ja, wat nu? Zo eigenwijs als ik ben toch maar iets voor mijzelf gaan beginnen, maar hoe? Geen geld, ideeën genoeg, maar weer dat verdomde geld wat je bijna iedere dag nodig hebt om de boel te kunnen laten draaien is een noodzakelijk kwaad. Kortom, weer in een andere vicieuze cirkel geraakt welke  lastig is om te doorbreken. Frustrerend gewoon. Waarom winnen we de loterij niet? Gewoon, geluk is voor de dommen en dus niet voor ons………

Wij moeten knokken om een bestaansrecht op te bouwen. Nou, dan doen we dit maar.

Halverwege 2013 ben ik heel toevallig in deze rare wereld van het reinigen terecht gekomen en vanaf dag 1 ben ik enorm getriggerd door de verscheidenheid van reinigingsmiddelen en de problemen die je daarin kan tegenkomen. Dit was en is een enorme kans om me daarin vast te bijten.

Tussen 2013 en nu is er heel veel gebeurd en ik zal je de komende tijd vele verhalen vertellen. Uiteraard zou ik het leuk vinden de verhalen te liken of te delen. Dan weet ik dat je het leuk vind. Dit geeft mij weer een stimulans om door te gaan met schrijven van zaken die ik zoal meemaak. Zeer leuke, maar helaas ook trieste verhalen waar spontaan de tranen in je ogen schieten. Wat kunnen mensen zulke viezeriken zijn zeg :). Wordt vervolgt…….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now ButtonBel nu! Back To Top
× Kunnen wij u helpen?