“ProfiBright, 100% biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen & HACCP goedgekeurd” 

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Demonstratie op locatie
Hedenmorgen rijden we richting het mooie Oosterhout in het Brabantse land.
 
Bij het oprijden van het industrieterrein zien we gelijk het enorme terrein van Gefco waar een heleboel spiksplinter nieuwe auto’s staan geparkeerd welke hiervandaan naar de verschillende dealers in Nederland gaan. Honderden verschillende voertuigen van diverse merken staan er met werkelijk alle denkbare kleuren te wachten op hun baasje.
 
Wij rijden wat verder en zien de enorme blauw en geel gekleurde loodsen staan. Ja, hier gebeurt het. 110.000 vierkante meters met alleen maar meubels worden hiervandaan verwerkt naar heel Europa en wij zijn uitgenodigd voor een demonstratie van ons product Profi6 Low Foam Is dit niet cool?
 
Bij binnenkomst worden we vriendelijk te woord gestaan door een dame van de receptie en al snel is het duidelijk dat we worden verwacht. Het lijkt wel of wij het hoge bezoek zijn ha ha. Wij zijn keurig op tijd en even later komt onze contactpersoon ons ophalen. Zoals het met hoog bezoek gaat krijgen we eerst koffie en het gebak denken we er maar even bij, toch?
 
Na een voorstelronde te hebben gedaan is het snel wenselijk dat we de problemen gaan bekijken. We krijgen veiligheids hesjes aan voor de zichtbaarheid en gaan naar binnen.
 
De grote deuren naar het enorme magazijn gaan openProfi6 LF rubberstrepen gele lijnen en we zien een mierenhoop van mensen en drukte. Hier wordt gewerkt. Er wordt ons verzocht binnen de gele lijnen te lopen voor de veiligheid en daar wringt gelijk de crux. De gele lijnen zijn slecht zichtbaar door vervuiling en gelijk wordt er op in gespeeld door mij. Welke gele lijnen vraag ik gekscherend, ze zijn slecht zichtbaar zeg ik en gelijk geeft onze contactpersoon feedback. “Deze krijgen we niet meer schoon”. Oh dacht ik meteen en kijkende naar mijn collega, wij wel hoor en ik zal het u zo laten zien op een wat rustiger plekje. Is dit mogelijk vraag ik......
 
Na op verschillende delen in het enorme magazijn wat testen te hebben gedaan is de conclusie dat we een proefperiode aangaan om te kijken of wij in staat zijn met ons product de lijnen weer zichtbaar te krijgen en de vloer weer lichter te krijgen. Deze uitdaging hebben we uiteraard aangenomen. Inmiddels zijn we een aantal maanden verder en we kunnen spreken van een succes verhaal. Lijnen weer goed zichtbaar, de vervuiling weg en geen rubberstreep meer te zien. De foto’s spreken voor zich.
 
Onze Profi6 Low Foam voor schrobzuigmachines wordt hier op dagelijkse basis gebruikt en heb begrepen naar volle tevredenheid. Wat mooi is het toch om te vernemen dat ze zelfs in het mooie Zweden weten dat we er zijn. Wij zijn dan ook enorm trots dat deze partij tot onze klantenkring behoort.

Laatste Nieuws

Contactgegevens

Ricca Clean Nederland BV
Cannenburg 78
2135 CH Hoofddorp
 
Tel:     088 2400 488
 
KvK:   37102503
BTW:  NL811389352B01
IBAN: NL93INGB0006889420
BIC:   INGBNL2A
 
Maandag t/m Zaterdag 08:00 tot 19:00
Zondag & feestdagen gesloten

 

MyLiveChat

© 2013 - 2018 Ricca Clean Nederland B.V. Alle Rechten Voorbehouden. Designed By Webtool4all
Powered by JS Network Solutions