skip to Main Content
+31-(0)88-2400-488 info@ricca-clean.nl ma - vr 08:30 - 17:00
De Vastdenker….

De vastdenker….

Het telefoontje voor deze demo verhulde de insteek van de beller niet.

Een Executive Housekeeping Manager belde mij met een verzoek voor een demo ‘omdat het haar was opgedragen’. Zelf had zij geen probleem dat nadere aanpak behoefte dus ik ‘mocht’ wel komen.

Nou, dat begon al lekker dus. Afspraak gepland en ter plaatse was de weerstand voelbaar en ik informeer hoe ze het nu schoon houden.

Zoals verwacht, de traditionele en zgn. A-merken werden al jaren lang naar volle tevredenheid gebruikt. Geen noodzaak voor overstap, bovendien geen probleem.

Zonde van onze tijd opper ik en zie ik diverse vlekken in meubilair en tapijt. Ik kan het niet laten en vraag hoe zij die gaan verwijderen.

Binnenkort pakken ze het aan want dat werd allemaal tegelijk gepland. Dit is niet onlangs ontstaan zie ik en vraag wat ze hebben geprobeerd. Van alles is het antwoord maar nu wordt het groots aangepakt.

Ik vraag of ik het mag proberen en met tegenzin stemt zij in. Eenvoudig verdwijnt de vlek. Ik bied aan om een flacon ProfiSpotClean achter te laten zodat ze het zelf kan proberen. Nee, dank je, reageert zij.

Ik denk meteen aan een spreekwoord: Je kunt een paard water geven maar hem niet laten drinken. Het zij zo.

Bent u een vastdenker of een omdenker?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now ButtonBel nu! Back To Top
× Kunnen wij u helpen?