skip to Main Content
+31-(0)88-2400-488 info@ricca-clean.nl ma - vr 08:30 - 17:00
Slider

Voor Luxury Suites Amsterdam, een 5 sterren hotel, is schoonmaak een belangrijke item. Wij hebben een demonstratie aangevraagd en al snel kwam de CEO van ProfiBright zelf op locatie. In een hotel heb je vlekken die bijna altijd onmogelijk zijn om te verwijderen. Wij hebben ProfiBright meerdere vlekken laten zien, waarbij we ProfiBright gevraagd hebben of zij deze vlekken er wel uit kunnen krijgen.

Vlekken op vloerbedekking verdwijnen binnen 10 seconden na een veeg met een doek. Koffer strepen op de muren die geen enkel ander product weg kan krijgen, dus maar moet over geschilderd worden, zie je binnen 5 seconden verwateren. Een veeg met een doek en vlekweg.

Tevens hebben we getest ProfiBright qua tijd bespaart t.o.v. andere professionele schoonmaakproducten. Uit de test is gekomen dat we 7 minuten sneller een kamer schoonmaken met ProfiBright. Dit zijn op jaarbasis significante besparingen.

Graag wil ik laten weten dat ik enorm blij ben met de ProfiBright producten.

Mijn roet aanslag van de schouw is als sneeuw voor de zon verdwenen met de Profi6. Ik wist niet wat ik zag na al heel veel goedjes te hebben gebruikt. Top spul.

Verder ben ik ook erg tevreden met de Profi6 PH Neutraal. Eindelijk geen laagvorming meer op de vloeren en wel een mooie glans.

ProfiGlass is ook een top product. De liften hoeven niet meer in de olie. We gebruiken hier nu de ProfiGlass voor en het resultaat is verbluffend.

Profi6 gebruiken wij op verschillende gebieden vandaag nog een graffiti verwijderd ging prima met dit product.

De ProfiCalc en de ProfiSanitair zijn ook hele goeie producten ben hier ook heel blij mee. Kort om top producten!!!!!

Na een aantal dagen boenen met een ander product Profi6 losgelaten op een gasfornuis en het resultaat was ronduit verbuffend te noemen.

Het fornuis van een aantal jaren oud ziet er nu weer zo goed als nieuw uit en kan er weer enige tijd tegen.

Dit product is zeker aan te bevelen als aangekoekt vuil verwijderd dient te worden.

Patrick is bij ons thuis geweest nadat ik een specifiek schoonmaakproduct bij hem wilde bestellen om onze betonlook vloer mee schoon te krijgen. De betonvloer heeft een wat ruwe oppervlak waar de vuil zich in ophoopt en niet goed schoon te krijgen is met de producten die ik had geprobeerd (ook professionele producten). Het koste mij bovendien verschrikkelijk veel tijd en dat werd steeds meer en meer een ergernis.

Patrick is langsgekomen om de vloer en de type vuil te beoordelen. Daar kwam een ander product uit dan ik zelf in gedachte had. Patrick raadde mij de Profi6 aan voor de vloer.

Sindsdien ben ik helemaal gelukkig. Nu kost het me weinig tijd. Even stofzuigen en dan 1x dweilen klaar is Kees. Wat een opluchting!!! en een genot kan ik wel zeggen.

Patrick heeft mij ook andere producten aangeraden om ook eens uit te proberen. Ik ben vooral erg blij met de ProfiGlass. Geweldig spul om je inductieplaat schoon mee te maken en aluminium/metaal oppervlakten zoals onze koelkast en afzuigkap. Snel en streeploos. Verder gebruik ik de Profi6 PH Neutraal heel veel om houten delen mee schoon te maken: tafel, bijzet-tafel, parket-vloer en andere oppervlaktes.

Naast dat deze producten het schoonmaken erg makkelijk maakt heb ik ook een goede tip van Patrick geleerd: was je schoonmaak microvezel-doekjes nooit met wasverzachter daarmee verliezen hun schoonmaak eigenschappen.

Wil je persoonlijk professioneel advies over het schoonmaken en houden van je huis? Bel Patrick/RiccaClean!

ProfiBright heeft ons positief verrast met een overtuigende demo voor het behandelen van onze magazijnvloeren met haar duurzame reinigingsproducten. Zien = geloven!’

Onze ervaringen zijn zeer positief, zowel oude vlekken als belijning die erg vuil is krijgen we goed schoon.

Ook de gladheid van het beton is steeds minder aan het worden, de gangen zijn schoon en blinken bijna.

Wat een goed effect heeft op goed huishouden.

Bij eventuele uitdagingen worden we ondersteund door jullie voor de juiste oplossing, al dan niet door een demonstratie.

Ook leveringen na bestellen gaat vlot en zonder problemen.

  • Simpel in gebruik
  • Prijs kwaliteit prima
  • Super uitleg en begeleiding
  • Demonstratie op locatie altijd mogelijk

iPadshuren was opzoek naar een manier om vuil en vettigheid van schermen van iPads goed te verwijderen. Via via kwam ik bij Ricca Clean terecht en werd ons ProfiBright aangeraden.

Goed product en goede service wij kopen dit product zeker weer.

De vlekken verwijderaar en ontkalker die ik van jullie heb is super. De ontkalker vliegt erbij ons doorheen en we zijn er erg tevreden over! We zijn nu bezig met alle badkamers volledig te ontkalken met alleen de ontkalker. Erg gebruiksvriendelijk; geen last van sterke lucht die op de longen slaat en het bijt niet in je handen. De dames zijn blij.

Ook de vlekken verwijderaar werkt super op ons tapijt!

Call Now ButtonBel nu! Back To Top
× Kunnen wij u helpen?