skip to Main Content
+31-(0)88-2400-488 info@ricca-clean.nl ma - vr 08:30 - 17:00
previous arrow
next arrow
Slider

Hier vindt u onze productlijn reinigers voor de Textiel & Kleding:

Zitten er weer vieze vlekken op uw kleed of tapijt? Is er weer gemorst met drinken op de bank? Zitten er weer vieze handjes of pootjes op de stoelen? Heerlijk gegeten maar zitten er nu weer vlekken op uw tafelkleed? Heeft u uw kleine weer etensvlekken op zijn kleding? Is het speelkleed vies? Of zit er een vlek op de lievelingsknuffel van uw kleintje?

De Vlekkenreiniger Profi9 verwijderd alle organische vervuiling op alle textielsoorten. Even sprayen, in laten werken en dan met een schone microvezeldoek erover heen wrijven om het vuil op te nemen. Zorg er wel voor dat u een microvezeldoek gebruikt die niet gewassen is met wasverzachter.

Let op: Het kan zo zijn dat u een ‘schone’ vlek creëert. Hiermee bedoelen wij dat de plek die u zojuist heeft schoongemaakt weer de originele kleur heeft gekregen. Als dat het geval is dan zit er helaas niets anders op dan de rest ook schoon te maken.

De vlekkenreiniger is kind- & diervriendelijk en biologisch afbreekbaar.

Heeft u olievlekken op uw kleed? Heeft u vette vlekken op kleding en u krijgt deze er niet uit.

De Ontvetter Profi6 verwijderd alle vetvlekken. Even sprayen, in laten werken en dan met een schone microvezeldoek erover heen wrijven om het vuil op te nemen. Zorg er wel voor dat u een microvezeldoek gebruikt die niet gewassen is met wasverzachter. Als de vlek hardnekkige is de behandeling herhalen en eventueel een borsteltje gebruiken.

De ontvetter is kind- & diervriendelijk en biologisch afbreekbaar.

Call Now ButtonBel nu! Back To Top
× Kunnen wij u helpen?