skip to Main Content
+31-(0)88-2400-488 info@ricca-clean.nl ma - vr 08:30 - 17:00
previous arrow
next arrow
Slider

Hier vindt u onze productlijn reinigers voor de Tuin:

Zijn uw tuintegels weer vies? Heeft u veel last van groene aanslag op de tegels? Wilt u uw tuin niet elke maand schoonmaken? Wilt u een middel hebben dat ook met de hogedrukspuit gebruikt kan worden?

Deze Tuinreinger Profi4 zou voor u de oplossing kunnen zijn. Hij verwijderd vuil & groene aanslag. Omdat deze tuinreiniger geen residu (waas) achterlaat, blijft uw tuin langer schoon. Dit komt omdat er geen voedingsbodem achter blijft. In de tuinreiniger is een anti-schuim middel toegevoegd waardoor hij geschikt is om te gebruiken met een hogedrukreiniger. Wel naspoelen met schoon water.

Pas wel op met deze tuinreiniger. Heeft u tegels die glanzen dan adviseren wij u om onze Vloerreiniger Profi5 te gebruiken.

De tuinreiniger is kind- & diervriendelijk en biologisch afbreekbaar. Als uw huisdier over de nog natte vloer heen loopt hoeft u niet bang te zijn dat er blaren kunnen ontstaan op de pootjes.

Heeft u weer die vervelende groene aanslag zitten op de voegen van uw tegels? Zit er op uw natuurstenentegels weer vies? Hoe verwijderd u dit zonder dat het uw tegels beschadigd?

Met deze Vloerreiniger Profi5 maakt u streeploos uw natuurstenen vloer schoon. Omdat het een universele vloerreiniger is kunt u alle vloersoorten & tegels veilig schoonmaken. De werking van deze vloerreiniger is zo goed dat hij zelf de aanslag op uw voegen kan verwijderen. Lees bij de productinformatie hoe u het kunt doen. Ook houten meubels kunt u met deze vloerreiniger veilig schoonmaken.

De vloerreiniger is kind- & diervriendelijk en biologisch afbreekbaar.

Heeft u weer die vervelende waas over uw ramen van uw tuinhuis? Heeft u uw ramen net gelapt, zitten er weer vieze vingertjes op?

Wij snappen heel goed dat u gek wordt van de waas of dat u geen zin heeft om alles weer op nieuw te lappen. Wij kunnen u daarbij helpen. Onze Glasreiniger Profi10 maakt namelijk streeploos schoon. Dit komt omdat onze glasreiniger geen residu (waas) achterlaat. Voordeel hiervan is dat u niet hoeft na te poetsen.  Daarnaast is het daardoor ook makkelijk te gebruiken op net gelapte ramen.

Belangrijk is wel dat u gebruik maakt van het juiste materiaal: een microvezeldoek die niet gewassen is met wasverzachter. Dit geeft het beste schoonmaakresultaat.

De glasreiniger is kind- & diervriendelijk en biologisch afbreekbaar.

Zitten er weer vieze vlekken op uw tuinkussen? Is er weer geknoeid op uw tuinkleed? Heerlijk met z’n allen aan de barbecue gezeten maar zitten er nu vieze marinade & saus vlekken op uw tafelkleed?

De Vlekkenreiniger Profi9 verwijderd alle organische vervuiling op alle textielsoorten. Even sprayen, in laten werken en dan met een schone microvezeldoek erover heen wrijven om het vuil op te nemen. Zorg er wel voor dat u een microvezeldoek gebruikt die niet gewassen is met wasverzachter.

Let op: Het kan zo zijn dat u een ‘schone’ vlek creëert. Hiermee bedoelen wij dat de plek die u zojuist heeft schoongemaakt weer de originele kleur heeft gekregen. Als dat het geval is dan zit er helaas niets anders op dan de rest ook schoon te maken.

De vlekkenreiniger is kind- & diervriendelijk en biologisch afbreekbaar.

Wie gaat vandaag het rooster schoonmaken van de bbq? Zit er weer smeer van de fietsketting op uw tuinkussen? Heeft u vettigheid op uw tegels en u krijgt het niet weg?

De Ontvetter Profi6 verwijderd alle vetvlekken. Even sprayen, in laten werken en dan met een schone microvezeldoek erover heen wrijven om het vuil op te nemen. Zorg er wel voor dat u een microvezeldoek gebruikt die niet gewassen is met wasverzachter. Als de vlek hardnekkige is de behandeling herhalen en eventueel een borsteltje gebruiken.

Voor het reinigen van het rooster van de bbq: Spuit het in, laat het even inwerken. Maak van aluminiumfolie een bolletje en veeg hiermee de restanten van het rooster. Even afspoelen met water en klaar.

De ontvetter is kind- & diervriendelijk en biologisch afbreekbaar.

Call Now ButtonBel nu! Back To Top
× Kunnen wij u helpen?