skip to Main Content
+31-(0)88-2400-488 info@ricca-clean.nl ma - vr 08:30 - 17:00
previous arrow
next arrow
Slider

Hier vindt u onze productlijn reinigers voor de Vloer:

Heeft u weer die vervelende strepen op uw vloer? Zijn de voegen van uw natuurstenentegels weer vies? Hoe verwijderd u dit zonder dat het uw tegels beschadigd? Bent u op zoek naar een vloerreiniger die alle vloersoorten schoonmaakt?

Met deze Vloerreiniger Profi5 maakt u streeploos al uw vloeren schoon. Omdat het een universele vloerreiniger is kunt u alle vloersoorten zoals laminaat, parket, PVC, marmer & tegels veilig schoonmaken. De werking van deze vloerreiniger is zo goed dat hij zelf de aanslag op uw voegen kan verwijderen. Lees bij de productinformatie hoe u het kunt doen. Ook houten meubels kunt u met deze vloerreiniger veilig schoonmaken.

De vloerreiniger is kind- & diervriendelijk en biologisch afbreekbaar.

Wilt u uw niet glanzende betonnen vloer schoon maken? Heeft u een gegoten vloer die u niet schoon krijgt? Bent u op zoek naar een middel dat niet schuimt?

Deze Tuinreinger Profi4 zou voor u de oplossing kunnen zijn. Tuinreiniger zult u denken? Ja, deze tuinreiniger is ook zeer geschikt om uw betonnen vloer & gegoten vloer schoon te maken. Pas wel op met een glanzende vloer, de werking van het middel kan bij verkeerd gebruik de glans laag aantasten.

Als u zeker wilt weten hoe u deze vloersoorten schoon kan krijgen stuur dan een appje naar 06 4205 7171 en een van onze reinigingsspecialisten zal uw vraag beantwoorden. 

De tuinreiniger is kind- & diervriendelijk en biologisch afbreekbaar. Als uw huisdier over de nog natte vloer heen loopt hoeft u niet bang te zijn dat er blaren kunnen ontstaan op de pootjes.

Call Now ButtonBel nu! Back To Top
× Kunnen wij u helpen?