skip to Main Content
+31-(0)88-2400-488 info@ricca-clean.nl ma - vr 08:30 - 17:00
Slider

WAAR STAAT RICCA CLEAN NEDERLAND BV VOOR:

Wij zijn initiatiefnemers. We steken onze nek uit, bundelen onze kracht en gaan uitdagingen aan. Door de blauwe aarde en groene impact tot milieubescherming te respecteren in ons dagelijks handelen, brengen wij door innovatieve ideeën ruimte om onze doelen met elkaar sneller te bereiken.

Bij Ricca Clean Nederland BV hebben wij de overtuiging dat zowel het bedrijfsleven en samenleving samen en met elkaar kunnen gedijen. We laten ons leiden door uitvoering en afspraken en deze met elkaar na te komen: het dusdanig leveren van resultaten die het bedrijf, de samenleving en niet in de laatste plaats de planeet in stand te houden en deze te respecteren.

Onze Missie:
Als één van de Europese producenten van reinigingsmiddelen is het onze missie om gebruikers een veilig, milieuvriendelijk, betaalbaar en geschikte oplossing te bieden voor iedere soort vervuiling die in ons dagelijks bestaan voorkomen. Of dit nu in de thuis of werkomgeving gebeurd. Waar mensen samenkomen is altijd vervuiling aanwezig. Wij zetten ons in om te investeren in betere en innovatieve oplossingen, in onze mensen, ons bedrijf en de gemeenschappen waarin wij actief zijn om een duurzame en langetermijngroei van ons bedrijf te kunnen blijven garanderen.

Onze Visie:
Bij Ricca Clean Nederland BV streven wij ernaar om onze prestaties niet uitsluitend op de korte termijn te leveren maar structureel deze aan de wensen en behoeften aan te passen en te integreren in onze bedrijfsstrategie naar duurzaamheid, met een positief effect op de samenleving en het milieu. Wij noemen dit onze uitvoering en afspraken in ons dagelijks handelen.

Deze visie houdt in dat we producten produceren die onze gebruikers graag kopen en waarvan onze medewerkers trots zijn ze te verkopen. Het begint daarbij met wat wij uiteindelijk maken en voldoet aan de normen en waarden die de gemeenschap van ons vraagt. Bescherming van kostbare grondstoffen tot een maximum worden geconserveerd en onze verantwoordelijkheid nemen met betrekking tot het milieu tijdens en na de de productie.

Onze leidende principes:
Om onze missie en visie eerlijk, rechtvaardig en integer uit te dragen, houden wij ons aan zes leidende principes:
1. Zorg voor onze klanten, consumenten en de wereld waarin wij leven
2. Enkel producten verkopen waar we trots op kunnen zijn
3. In alle openheid de waarheid spreken
4. Winnen met diversiteit en op basis van gelijkwaardige rechten en plichten voor alle groepen in de samenleving
5. Altijd de balans vinden tussen korte en lange termijn objectieven
6. Een ieder rechtvaardig behandelen en respecteren en teamresultaten te bevorderen

Wilt u meer weten over onze producten? Of wilt u een vrijblijvende demonstratie op uw eigen locatie? U kunt hiervoor het contactformulier gebruiken maar u kunt ons ook mailen op info@ricca-clean.nl. Wilt u bellen dan kunt u dit doen via het volgende telefoonnummer: 088 – 2400 444.

Call Now ButtonBel nu! Back To Top
× Kunnen wij u helpen?