skip to Main Content
+31-(0)88-2400-488 info@ricca-clean.nl ma - vr 08:30 - 17:00

ProfiBright via Hijman Schoonmaakartikelen verkrijgbaar

De professionele reinigingsmiddelen van ProfiBright zijn sinds kort verkrijgbaar via de Amsterdamse schoonmaakgroothandel Hijman Schoonmaakartikelen. De hedendaagse reinigingsmiddelen voldoen aan alle gewenste eisen ten aanzien van milieu, HACCP en wet- en regelgeving.

Op de foto v.l.n.r.: Roland Wink (Hijman Schoonmaakartikelen), Patrick Klooster (ProfiBright) en Dennis Bloemers (Hijman Schoonmaakartikelen)

‘Fantastische aanvulling op assortiment’

Volgens CEO van ProfiBright Patrick Klooster is in korte tijd aangetoond dat de producten dermate verbluffend zijn dat meerdere eindgebruikers en groothandels zich inmiddels hebben overtuigd van de noodzaak om met deze middelen een optimale en veilige schoonmaak te realiseren. “Hijman heeft dan zelf ook na diverse testen gekozen voor deze reinigingsmiddelen omdat deze producttechnologie een fantastische aanvulling is op hun assortiment om hun klanten een optimaal resultaat te kunnen garanderen zowel voor de manuele- als machinale reiniging.”

Feestelijke dag voor ProfiBright

Klooster meldt dat het een feestelijke dag was bij Hijman nadat de samenwerking was beklonken: “Het personeel van Hijman Schoonmaakartikelen is razend enthousiast dat men met ProfiBright hun klanten nu nog beter kunnen gaan bedienen en adviseren. Alle producten zijn volledig residu vrij hetgeen de schoonmaaktijd verkort en met verbeterde eindresultaten tot gevolg, zowel in tijdwinst, schoonmaakresultaat en kostenbesparingen. Alle verpakkingen zijn van gerecycled kunststof hetgeen ook beantwoord aan de steeds meer toegenomen vraag naar duurzame productverpakkingen.”

@Bron – Cleantotaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top