skip to Main Content
+31-(0)88-2400-488 info@ricca-clean.nl ma - vr 08:30 - 17:00
ProfiGlass In Shanghai…

ProfiGlass in Shanghai…

Over hoe onze ProfiGlass oplossing zijn magische werking deed in Shanghai!

Ik zit in een restaurant en ben net klaar met een zakelijke bespreking als ik 2 dames vlak achter mij hoor praten. Luid genoeg dat ik het woordelijk kan verstaan. Ik wil niet meeluisteren maar er is geen ontkomen aan. Dan valt mij een opmerking op over problemen met schoonmaken en houden van glas. Mijn belangstelling is meteen gewekt. Open en eerlijk als ik ben benader ik de dames en leg uit dat ik hen hoorde praten.

Ik opper onze ProfiGlass oplossing en de dames zien het wel zitten. Ze brengen mij in contact met Pieke Bergmans, een internationaal bekende (industrieel) vormgever en de maker van onder andere glas sculpturen. Ik ontmoet Pieke Bergmans voor een, zoals gebruikelijk, korte demonstratie van mijn zijde en de boodschap slaat in als een bom.

Ik ben benieuwd en krijg spoedig een terugkoppeling: Dolblij is Pieke met het behaalde resultaat en zij maakt zich geen zorgen meer over strepen of vingervet.

ProfiGlass lost het glashelder op en wordt al snel ook op andere objecten toegepast daar in Shanghai. Ik vind het prima want dit product is breder inzetbaar dan op glas alleen.

Benieuwd wat de ProfiBright producten voor u kunnen betekenen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now ButtonBel nu! Back To Top
× Kunnen wij u helpen?