“ProfiBright, 100% biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen & HACCP goedgekeurd” 

ProfiBright 100% biologisch afbreekbaar
 
Een schone werkomgeving is het visitekaartje van elk bedrijf. Een schone vloer of kantoor is een uitnodiging voor iedere klant; hygiëne en veiligheid zijn daarbij van cruciaal belang. Het spreekt voor zich dat je daarvoor producten wilt gebruiken, die behalve goed schoonmaken, ook veilig, makkelijk in gebruik én gunstig in prijs zijn.
 
Een bewuste keuze
In de keuze voor een bepaald schoonmaakproduct kijken professionele gebruikers en consumenten steeds vaker naar de mate waarin mens en milieu worden belast. Het gaat immers niet alleen om een schonere omgeving, maar ook om een schonere toekomst. Producenten van reinigingsmiddelen dienen met deze extra eis serieus rekening te houden.
 
Ricca Clean Nederland BV heeft deze bewustwording voor mens en milieu omarmd en biedt met zorgvuldig geselecteerde partners een totaal concept op het gebied van cleaning. Onze partners zijn, net als wij, overtuigd van de noodzaak van innovatie en zetten zich in voor maatschappelijke waarden als duurzaamheid, eerlijke productie en een schoner milieu. Wij maken die keuze heel bewust, alsmede onze klanten. Hun directe behoefte vertalen wij in steeds betere producten, die voldoen aan deze waarden. Luisteren naar de markt en klanttevredenheid zijn voor ons doorslaggevend. Schoonmaken is het uitgangspunt. Het sparen van mens en milieu is daarbij een must. Voor nu en in de toekomst. Voor onszelf en voor onze kinderen.
 
De producten van ProfiBright zijn biologisch afbreekbaar, laten geen zeepresten na en brengen oppervlakken weer terug in hun oorspronkelijke staat. Het is bovendien veilig voor mens en milieu. Er is een complete productlijn verkrijgbaar voor de (zware) industrie, maar ook voor het lichtere werk in scholen en de horeca, waarbij haar boegbeeld Profi6 door het gerenommeerde onderzoeksinstituut TNO is goedgekeurd om te worden gebruikt in de foodindustrie. Niet alleen bij het product, maar ook bij het productieproces zelf, staat duurzaamheid en milieu-bewustheid hoog in het vaandel. Daarnaast zijn al onze producten HACCP goedgekeurd.
 
Zo wordt het operationele proces continue geanalyseerd en daar waar mogelijk worden innovaties doorgevoerd, waarbij veiligheid voor mens en milieu voorop staan. De na de verwerking overgebleven afvalstoffen worden hergebruikt. En wordt de bij de vervaardiging van de producten vrijgekomen warmte opgevangen en gebruikt voor de verwarming van de productieplant. De opgewekte energie wordt daarbij terug geleverd aan het openbare elektriciteitsnetwerk.
 
Veiligheid
Bij juist gebruik van ProfiBright worden de vloeren antistatisch en de natuurlijke grip hersteld, omdat zeepresten en ander vuil adequaat worden opgelost en middels voldoende water worden afgevoerd. Dit schoonmaakproces komt de veiligheid van de mens ten goede en ondersteunt het ARBO-veiligheidsbeleid binnen uw onderneming.
 
Gemak en efficiency
Onder het motto: 'met de juiste middelen schoonmaken, is het werk al half af', zorgt ProfiBright ervoor dat de andere helft ook snel en goed wordt afgehandeld. Dankzij het 'total cleaning' concept van ProfiBright hoeft u uw lichaam niet (over) te belasten. Door de chemie van het product simpelweg te laten inwerken op het te behandelen oppervlak wordt het vuil, door intense diepte reiniging, ingekapseld. Door gebruik van de juiste schoonmaaksystemen en water als transportmedium, wordt het vuil simpelweg afgevoerd van het oppervlak.
 
De intensieve werking van ProfiBright producten, alsmede het gebruik van de geavanceerde reinigingssystemen van onze business partners, bespaart u aanzienlijk veel tijd bij het schoonmaken en levert u het beste reinigingsresultaat.
 
Wilt u meer weten over onze producten en/of partners? Dan kunt u via het contactformulier contact met ons opnemen. U kunt ook bellen met 088 - 2400 488 of mailen naar: info@ricca-clean.nl.
 

Contactgegevens

Postadres:
Ricca Clean Nederland BV
Postbus 175
2130 AD Hoofddorp
 
Bezoekadres (op afspraak):
Graftermeerstraat 49 Q
2131 AA Hoofddorp
 
Tel:     088 2400 488
 
KvK:   37102503
BTW:  NL811389352B01
IBAN: NL93INGB0006889420
BIC:   INGBNL2A

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag 08:00 tot 17:00
Zaterdag 08:00 tot 12:00
Zondag & feestdagen gesloten

Sociale media

 

Banners Dutch Made nieuw

 

ProfiBright 

The Natural way of Cleaning

* 100% biologisch afbreekbaar
* HACCP gecertificeerd
* Laat geen residu achter

MyLiveChat

© 2013 - 2018 Ricca Clean Nederland B.V. Alle Rechten Voorbehouden. Designed By Webtool4all