“ProfiBright, 100% biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen & HACCP goedgekeurd” 

Waarom Ricca Clean!

Wij willen graag de beste zijn!

 
Ricca Clean Nederland BV biedt - met onze de keuze voor de ProfiBright productenlijn - een reëel alternatief voor alles wat er in de markt te koop is. Ons uitgangspunt is dat we het maximale willen bereiken op het gebied van reinigen in combinatie met een uitermate verantwoordelijk gedrag ten opzichte van het milieu en onze aarde. Samen met u nemen wij verantwoordelijkheid voor de leefbaarheid op onze planeet. Daar zetten wij ons elke dag voor in!
 
Maar het gaat om schoonmaken!
Wij zijn elke keer weer trots als wij een demonstratie mogen geven en het resultaat leidt zichtbaar tot blije gezichten. Daar gaat het tenslotte om. Omdat wij met 100% biologisch afbreekbare producten werken, die ook nog eens doen wat ze beloven, weten we een beleving te creëren waardoor schoonmaken weer leuk wordt. Het door ons geleverde kwaliteitsconcentraat geeft u de garantie dat u bij ons méér waar voor uw geld krijgt. Al onze producten zijn HACCP goedgekeurd en kunnen gebruikt worden in de Food-sector.
 
Vertrouwen is iets wat je opbouwt!
Alleen als u ons uitprobeert, zult u ontdekken dat wij stipt en exact leveren volgens de afgesproken condities. Daarnaast zijn wij glashelder bij de formuliering van onze algemene voorwaarden en de leveringsvoorwaarden. U krijgt het beste op het gebied van reinigingsmiddelen. In de praktijk zult u ervaren dat wij op de juiste momenten heel flexibel kunnen zijn in onze manier van werken. Wij zijn er tenslotte voor u! Service is alles!
 
Onze visie:
Less is more. Lever niet alles, lever alleen het beste.
 
Onze missie:
Ontzorg de klant en doe altijd wat je beloofd.
 
“Door alleen 100% biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen te produceren dragen wij ons steentje bij om het milieu te sparen. Doordat wij voor de verpakkingen gerecyclede materialen gebruiken is de besparing voor het milieu gemaximaliseerd. ProfiBright, The Natural Way of Cleaning”
 

Contactgegevens

Postadres:
Ricca Clean Nederland BV
Postbus 175
2130 AD Hoofddorp
 
Bezoekadres (op afspraak):
Graftermeerstraat 49 Q
2131 AA Hoofddorp
 
Tel:     088 2400 488
 
KvK:   37102503
BTW:  NL811389352B01
IBAN: NL93INGB0006889420
BIC:   INGBNL2A

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag 08:00 tot 17:00
Zaterdag 08:00 tot 12:00
Zondag & feestdagen gesloten

Sociale media

 

Banners Dutch Made nieuw

 

ProfiBright 

The Natural way of Cleaning

* 100% biologisch afbreekbaar
* HACCP gecertificeerd
* Laat geen residu achter

MyLiveChat

© 2013 - 2018 Ricca Clean Nederland B.V. Alle Rechten Voorbehouden. Designed By Webtool4all
Powered by JS Network Solutions