skip to Main Content
+31-(0)88-2400-488 info@ricca-clean.nl ma - vr 08:30 - 17:00

Patrick is bij ons thuis geweest nadat ik een specifiek schoonmaakproduct bij hem wilde bestellen om onze betonlook vloer mee schoon te krijgen. De betonvloer heeft een wat ruwe oppervlak waar de vuil zich in ophoopt en niet goed schoon te krijgen is met de producten die ik had geprobeerd (ook professionele producten). Het koste mij bovendien verschrikkelijk veel tijd en dat werd steeds meer en meer een ergernis.

Patrick is langsgekomen om de vloer en de type vuil te beoordelen. Daar kwam een ander product uit dan ik zelf in gedachte had. Patrick raadde mij de Profi6 aan voor de vloer.

Sindsdien ben ik helemaal gelukkig. Nu kost het me weinig tijd. Even stofzuigen en dan 1x dweilen klaar is Kees. Wat een opluchting!!! en een genot kan ik wel zeggen.

Patrick heeft mij ook andere producten aangeraden om ook eens uit te proberen. Ik ben vooral erg blij met de ProfiGlass. Geweldig spul om je inductieplaat schoon mee te maken en aluminium/metaal oppervlakten zoals onze koelkast en afzuigkap. Snel en streeploos. Verder gebruik ik de Profi6 PH Neutraal heel veel om houten delen mee schoon te maken: tafel, bijzet-tafel, parket-vloer en andere oppervlaktes.

Naast dat deze producten het schoonmaken erg makkelijk maakt heb ik ook een goede tip van Patrick geleerd: was je schoonmaak microvezel-doekjes nooit met wasverzachter daarmee verliezen hun schoonmaak eigenschappen.

Wil je persoonlijk professioneel advies over het schoonmaken en houden van je huis? Bel Patrick/RiccaClean!

Call Now ButtonBel nu! Back To Top
× Kunnen wij u helpen?