skip to Main Content
+31-(0)88-2400-488 info@ricca-clean.nl ma - vr 08:30 - 17:00

Wat doen wij?

Een van de dingen waarin wij van ProfiBright ons in onderscheiden van andere producenten – leveranciers van reinigingsmiddelen is dat wij advies op maat geven.

Nu zult u zich afvragen hoe doen jullie dit?
Op het moment dat wij gebeld worden door een bedrijf met een schoonmaakprobleem dan geven wij aan dat wij graag langs willen komen om het probleem te bekijken. Op deze manier zien wij het probleem en kunnen wij een advies op maat geven. Wij laten u dan op uw eigen locatie zien hoe de vervuiling uit of van het object opgelost kan worden.

Waarom doen wij dit?
Omdat wij het belangrijk vinden dat het juiste middel voor het juiste probleem wordt ingezet. Uit de praktijk is gebleken dat niet altijd iedereen op de hoogte is van het materiaal dat er gebruikt is, wat voor soort vervuiling het exact is.

Daarom willen wij een afspraak met u maken om het probleem ter plekke te komen bekijken zodat wij zeker weten dat het probleem verwijderd kan worden.

Dit bezoek kost u niets en verplicht u ook tot niets.

Wij laten altijd een monster achter van het product dat uw probleem heeft oplost zodat u het zelf, na ons vertrek, kan uitproberen.

Geen vraag is ons te gek en wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Call Now ButtonBel nu! Back To Top
× Kunnen wij u helpen?