skip to Main Content
+31-(0)88-2400-488 info@ricca-clean.nl ma - vr 08:30 - 17:00
Slider

Advies op maat

Een van de dingen waarin wij, Ricca Clean Nederland BV, ons in onderscheiden van andere producenten – leveranciers van reinigingsmiddelen is dat wij advies op maat geven.

Nu zult u zich afvragen hoe doen jullie dat? Op het moment dat wij benaderd worden door een bedrijf met een schoonmaakprobleem dan geven wij aan dat wij graag langs willen komen om het probleem te bekijken. Op deze manier zien wij het probleem en kunnen wij een advies op maat geven.

Wij laten u dan op uw eigen locatie zien hoe de vervuiling uit of van het object opgelost kan worden.

Waarom doen wij dit?  Omdat wij het belangrijk vinden dat het juiste middel voor het juiste probleem wordt ingezet. Uit de praktijk is gebleken dat niet iedereen op de hoogte is van het materiaal dat er gebruikt is en wat voor soort vervuiling het exact is. Daarom willen wij eerst een afspraak met u maken om de situatie ter plekke te komen bekijken, zodat wij zeker weten dat het probleem van de vervuiling opgelost kan worden.

Dit bezoek kost en verplicht u tot niets. Wij laten altijd een monster achter van het product dat uw probleem heeft opgelost zodat u het zelf, na ons vertrek, kunt uitproberen.

Besluit u om met ons product verder te gaan dan blijven wij u altijd van advies voorzien en indien nodig komen we nog een keer langs om u te helpen met hetzelfde probleem of een nieuw vervuilingsprobleem. Dit is onze service zoals wij deze graag aan onze relaties geven en altijd zullen blijven bieden.

Geen vraag is ons te gek en wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Call Now ButtonBel nu! Back To Top
× Kunnen wij u helpen?