skip to Main Content
+31-(0)88-2400-488 info@ricca-clean.nl ma - vr 08:30 - 17:00
Slider

Trainingen

Schoonmaken is een vak apart. Heel veel mensen maken schoon, maar weten niet exact hoe ze het beste iets kunnen reinigen. Welk middel is het meest geschikt en welk materiaal kan het beste gebruikt worden?

Elk reinigingsmiddel heeft zijn eigen gebruiksaanwijzing. Behalve het reinigingsmiddel is het ook van belang welke materialen er worden gebruikt om de oppervlakte schoon te maken.

Het juiste reinigingsmiddel in combinatie met het juiste materiaal zorgt er niet alleen voor dat het resultaat behaalt wordt dat u wilt, maar dat er ook tijd bespaart wordt. Beide aspecten zorgen voor een substantiële besparing in tijd en geld.

Daarom bieden wij u de mogelijkheid uw medewerkers te trainen op uw locatie om ervoor te zorgen dat het beoogde resultaat wordt behaald.

Het voordeel van de training geven op uw locatie is dat we direct de problemen kunnen aanpakken die u heeft. Wij willen graag zien hoe de problemen op het moment aangepakt worden en welke materialen er gebruikt worden. Op die manier constateren wij welke zaken verbetert kunnen worden. Samen met u en uw medewerkers kunnen wij ervoor zorgen dat het werk voor iedereen leuker en makkelijker wordt.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

Call Now ButtonBel nu! Back To Top
× Kunnen wij u helpen?