skip to Main Content
+31-(0)88-2400-488 info@ricca-clean.nl ma - vr 08:30 - 17:00
Ricca Clean Nederland BV
Producent & Groothandel
"ProfiBright, beïnvloed het weer van morgen"
"Samen met u willen wij zorgen voor een schone toekomst"
previous arrow
next arrow
Slider

Wij produceren biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen.

Als producent & groothandel van professionele reinigingsmiddelen hechten wij veel waarde aan de mensen en het milieu. Daarom zijn al onze producten biologisch afbreekbaar en HACCP geschikt.

Het merk ProfiBright bestaat op het moment uit 2 lijnen: een lijn voor de B2B (professional) & een lijn voor de B2C (consumentenlijn c.q. retaillijn). Voor beide lijnen hebben wij onder Onze Merken een overzicht gemaakt van de producten die wij op het moment voeren.

Omdat onze reinigingsmiddelen geen residu (waas) achterlaten hebben zij een preventieve functie die ervoor zorgt dat vuil minder snel de kans krijgt zich te hechten aan het schoongemaakte oppervlak. Daarnaast zijn onze producten dusdanig geconcentreerd dat u minder nodig heeft om het object schoon te maken waardoor het minder belastend is voor het milieu aangezien u ook minder water verbruikt. Doordat u product & water hoeft te gebruiken bent u ook nog eens goedkoper uit.

Naast producent & groothandel zijn wij ook uw partner. Wij komen altijd bij u op uw bedrijfslocatie voor een persoonlijk advies en demonstratie van onze producten. Op deze manier zien wij uw probleem en kunnen wij u ook daadwerkelijke een gerichte oplossing bieden voor het probleem.

Naast advisering bieden wij u ook de mogelijkheid om u en uw personeel te training. Wij laten zien hoe een reinigingsprobleem het beste aan gepakt kan worden en welk middel hiervoor het beste geschikt is.

Details zijn heel belangrijk bij reinigingsmiddelen. Dat is ook de reden dat wij constant bezig zijn met het ontwikkelen & verbeteren van onze reinigingsmiddelen. Veiligheid & duurzaamheid worden daarin meegenomen. Omdat wij het belangrijk vinden dat we allemaal een steentje bijdragen aan het verbeteren van het milieu. Niet alleen voor het heden maar ook voor de toekomst.

Maak een afspraak met ons voor een vrijblijvende demonstratie

Training

Training

Wij verzorgen diverse trainingen op schoonmaakgebied.

Advisering

Advisering

Advies voor elk schoonmaakprobleem.

Demonstratie

Demonstratie

Vrijblijvende demonstratie op uw bedrijfslocatie.

Private Label

Private label

Wij kunnen onze producten ook met een Private Label leveren.

Back To Top